Menukaart

Eetkaart

Samengestelde salades

  • Salade Mixte

    Sla, tomaat, komkommer, dressing

  • Salade Arles

    Mixte met ui

  • Salade Provençale

    Mixte met paté

  • Salade Mistral

    Mixte met verschillende kazen

  • Salade Cavaillon

    Mixte met ham en meloen

  • Salade Marseillaise

    Mixte met makreel en mosseltjes

  • Salade d'Avignon

    Mixte met kaas en champignons

  • Salade d'Avignon

    Mixte met kaas en champignons

  • * Mogelijkheid tot extra brood, aardappel of extra couvert (supplement)
    * Al onze salades worden samengesteld en gegarneerd met verse seizoensgebonden ingrediënten.

  • * De dressing is huisgemaakt, op basis van ananas en olijfolie.
    * Salades kunnen ook als hoofdgerecht genomen worden mits een supplement van 2,00 €.

Varianten

  • Salades Cassis

    Verschillende soorten met ansjovis, limoen, cassis, basilicum en dille

  • Salade Lourmarin

    Met gegratineerde geitenkaas, honing en tijm

  • Salade Mélany

    Met tomaat, mozzarella, basilicum, overgoten met balsamico

  • Salade Nicosia

    Idem als Mélany maar met salade en gecombineerd met rauwe ham

  • *Deze salades zijn voorzien van een vinaigrette op basis van olijfolie, balsamico en basilicum.

Warme Voorgerechten

  • Sardines

    Gebakken in olijfolie, look en Provençaalse kruiden

  • Gamba’s van Suzanne (4 stuks)

    Geflambeerd in whisky, peterselie en look

  • Pasta Cucuron

    Ambachtelijke tagliatelle met een pikante tomatensaus op basis van oregano en parmezaan

  • Ratatouille

    Stoofpotje van Provençaalse groenten

Warme Hoofdgerechten

  • Tournedos Natuur
  • Tournedos Cucuron

    Met tagliatelle

  • Tournedos Roquefort à la crème
  • Tournedos Provençale
  • Tournedos Champignon à la crème met cognac
  • Tournedos Mistral

    Witte wijn, ui, look, peterselie

  • *De Tournedos worden opgediend met een aardappel in de schil
    * Mits supplement mogelijkheid voor extra brood of aardappel

  • Filet Pur Natuur
  • Filet Pur Cucuron

    Met tagliatelle

  • Filet Pur Roquefort à la crème
  • Filet Pur Provençale
  • Filet Pur Champignon à la crème met cognac
  • Filet Pur Mistral

    Witte wijn, ui, look, peterselie

  • *De filets pur worden opgediend met een aardappel in de schil
    * Mits supplement mogelijkheid voor extra brood of aardappel​

Eethuisje Mistral

Visgerechten

  • Sardines

    Gebakken met Provençaalse kruiden en look, sla en aardappel in de schil

  • Forel Joyeuse

    Met peterseliesaus

  • Forel Salon

    Met geroosterde amandelschilfers

  • Rouget Barbet
  • * Mits supplement mogelijkheid voor extra brood of aardappel
    * Brood & salade à volonté
    * Op warme dagen en in de zomermaanden enkel op reservatie

Lamsvlees

  • Lamsvlees natuur

    Lam gebakken in provençaalse kruiden met sla en een aardappel in de schil met lookboter

  • Lamsvlees Cucuron

    Lam met ambachtelijke tagliatelle en een pikante tomatensaus op basis van oregano

  • * Mits supplement mogelijkheid voor extra brood of aardappel

Eethuisje Mistral

Desserts

  • Sorbet
  • Tiramisu
  • Taart van de dag
  • Chocolademousse
  • Kaasplankje

    Sla, Brie, Camembert, Roquefort, geitenkaas

"Restaurant Mistral biedt u een unieke en authentieke ervaring. Verborgen in het hart van Antwerpen vindt u een voorsmaakje van de Provence."